Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Να 'μαι κι εγώ επέστρεψα!!!

Καλημέρα μπλογκογειτονίτσα!!!Χάθηκα για μήνες το ξέρω...αλλά επιτέλους επέστρεψα πολύ χαρούμενη μάλιστα!!! Έγινα μανούλα για δεύτερη φορά!! έχω μια πανέμορφη πριγκιπισσούλα 14 ημερών!!! Τα συναισθήματα απερίγραπτα.. η χαρά μεγάλη..γέμισε το σπίτι μας ευτυχία.. τώρα πλέον είμαστε τέσσερις!!!Καθημερινά βλέπω το χαμόγελο να ζωγραφίζεται στα ματάκια των παιδιών μου και η καρδιά μου γεμίζει από ευτυχία!!!Εύχομαι να είστε κι εσείς καλά όπως σας άφησα!! περνούσα από τα σπιτάκια σας,έβλεπα τις όμορφες δημιουργίες σας και σας χαιρόμουν αλλά εγώ δεν είχα καθόλου διάθεση για αυτά... τώρα όμως επέστρεψα και επιφυλάσσομαι τις επόμενες μέρες να σας δείξω κάποιες κατασκευές (λιγοστές) που έκανα αυτό το διάστημα της απουσίας μου. Σας φιλώ..

9 σχόλια:

princess είπε...

Να σου ζήσει το μωράκι! Να είστε όλοι καλά!

syros2js είπε...

Βιργινία μου!!!
Να είναι γερό κ' δυνατό το μωράκι σας!!!
Να το περιτριγυρίζετε όλοι σας πάντα με πολλή-πολλή αγάπη!!!
Φιλάκιαααα!!!

Virginia είπε...

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις όμορφες ευχές σας!!!Σας εύχομαι κ εγώ με την σειρά μου ότι καλύτερο στην ζωή σας!!!φιλάκια πολλά!!!

SPYRIDOULA είπε...

Να σας ζήσει το μωράκι σας!!!Να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένο!!!Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Καλωσόρησες..Να χαίρεστε το μωράκι,ευτυχισμένο και υγιές

imVaso είπε...

Ομορφα νεα:) Να σου ζησει η μικρούλα σου γλυκια Virginia!!

Virginia είπε...

Ευχαριστώ πολύ κούκλες!!!Ανταποδίδω τις ευχές σε όσες δεν έχετε ακόμη παιδάκια και θέλετε εύχομαι σύντομα να αποκτήσετε και σε όσες έχετε να τα χαίρεστε!!!

Pepi είπε...

Να σου ζήσει η μικρή πριγκίπισσα! Να είναι πάντα γερή και δυνατή! Και εσείς να είσαστε καλά και να χαιρόσαστε και τα δυο παιδάκια σας!! Φιλιά κι ευχαριστώ για την "επίσκεψη" !!

fotolabida maria είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ...ΦΙΛΙΑ!!!!!